Ja juna kulkee vaan, kulkee...

Ja juna kulkee vaan, kulkee...

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Mulla kauas menolippu on...

... tai ehkä on. Alan ymmärtää niitä, jotka ovat valmiita maksamaan ylimääräistä, jotta kaikki pysyy tuttuna ja turvallisena. Niitä, jotka vuodesta toiseen istuvat samalla tuolilla, aina kolme tyynyä persauksen alla. Ainakin kun takana on vuosituhannen aiheeton ahdistus, kun tuttu ja turvallinen Ryanair vaihtui Norwegianiin tälle reissulle. Lisäpainetta aiheuttaa sen sisäistäminen, että on todella yksin vastuussa paitsi itsestään, myös tuommoisesta pienestä ihmisalusta (joka tosin on melkoisen venähtänyt taimi).

Pakkaukset on tarkistettu noin tusinan kertaa ja hiukan ehkä muristukkin. Paljon enemmän olisi voinut suunnitella ja valmistella, mutta hieno reissu joka tapauksessa tulossa. Ihanaa ihanaa.

Päivitetty reissusuunnitelma on: Rooma->Pompeiji->Amalfi rannikko->Venetsia->Merano->Zell am See->Wien->Bratislava->Ljubmikälie->München->Rust->Berliini->Hannover/Hamburg->Billung->Kööpenhamina ja luvassa siis pludjaamista erilaisissa vesisoikoissa, hurvittelua huvipuistoissa, kaikemmoisia elukoita, nähtävyyksiä, kaupunkeja ja ruokaa. mmm... Ruokaa.

Seuraavan kerran päivitystä mahdollisesti Roomasta, jossa meitä odottaa kuuma ja paahtava helle, sekä pölyiset kadut.

Että semmoista täältä Pikkuiselta siskolta, jonka ominaiskapasiteetin arvoa vielä selvitellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme ilopisia kommentitstasi. Pieni sisko freut sich für deine komment. Pikkuveli is happy about your comment.