Ja juna kulkee vaan, kulkee...

Ja juna kulkee vaan, kulkee...

tiistai 17. helmikuuta 2015

Pikkuisen siskon reissupurkaus

Pikkuisen siskon rakas Pikkuveli ei sitten halunnutkaan kirjoittaa blogitekstiä. Vaikka itse pidän kirjoittamista hauskana silloinkin, kun kukaan ei lue. Ilmeisesti samasta puusta veistetyt voivat olla kaukana toistensa kaltaisuudesta. Ehkäpä tuo kuitenkin muuttuu, kun tulee jotain kiinnostavampaa kirjoitettavaa ja kenties lukijoita (sitten kun viitsin julkistaa blogin myös muille sukulaisille).

Pikkuveljen suhtautuminen tähänkään asiaan ei kyllä tullut sinänsä yllätyksenä. Kun minä olen täyspäiväinnostuja, jaksaa pikkuveli sitä nippanappa osa-aikaisesti. Minä innostun helposti ja jaksan intoilla pitkään pienestäkin. Kertoessani jostain reissusuunitelmasta vaihtelee Pikkuveljen suhtautuminen siihen riippuen vuorokauden ajasta, päivämäärästä, kuun asemasta ja Veenuksen suhteesta Plutoon. Koska en ole astrologian asiantuntija, en ole kovin hyvä ennustamaan oikeaa hetkeä...

Pikkuveli siis tulee reissuun, koska tämä keskiaikaisten kidutusvälineiden asiantuntija ja itseoikeutettu terrorisoija pakottaa. Onneksi sentään on ilmaista (tai lähes ilmaista, koska mikäänhän ei tule ilman hintaa) ja Pikkuinen sisko maksaa kaiken. Näillä siis on joku ero, jota oma pieni pääni ei tahdo ymmärtää. Ilmeisesti sadismia opettelemalla siellä saattaa olla kivaa ja uusia paikkoja sentään näkee (innostuksen tasosta päätellen, jotta voi jatkossa vältellä niitä)...

Onneksi sentään välillä Pikkuvelikin jaksaa innostua edes hiukan. Näin saatan uskotella itselleni, että kannattaa raataa pyykkimuijana ja säästää kaikki saadut rahat, jotta ne voi sitten kerralla Euroopassa. Niin, että anteeksi vain Suomen käsityöläiset, ette saa näitäkään rahoja.

Viimeisin yhteisen innostuksen kohde on Saksassa Erdingissä sijaitseva Galaxy-erding-vesipuisto. Yllättävän vaikeaksi osoittautui löytää vesipuisto, joka olisi parempi kuin Suomessa ja sijaitsisi alustavaan reittiin nähden sopivasti. Turkkiin reissaaminen tuntui hankalalta, vaikka se junalipulla olisikin mahdollista ja Espanja ei kiinnostanut muuten. Näin ollen reissusta uhkaa tulla melko Saksa-painoitteinen ja huvipuisto vierailut sijoittuvat ajallisesti lähekkäin.

Tämä Euroopan suurin sisävesipuisto toivottavasti osoittautuu lupausten mukaiseksi. Tosin saunaosastolle saa mennä vain yli 16-vuotiaat. Mitäköhän härskiä siellä tapahtuu?

Leikkiähän tämä vain, vaikkakin totista. Pikkuveli on rakas ja kaikkeen voi onneksi kommentoida: Se nyt vaan on Siinä Iässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme ilopisia kommentitstasi. Pieni sisko freut sich für deine komment. Pikkuveli is happy about your comment.