Ja juna kulkee vaan, kulkee...

Ja juna kulkee vaan, kulkee...

lauantai 14. helmikuuta 2015

Matkaseurasta

Ihmetystähän tuo aiheuttaa. Itsellänikin. Kuukausi (tarkalleen ottaen 35 päivää) reissussa ja valitsin matkaseuraksi pikkuveljeni, joka on juuri saapunut teini-ikään. Tuohon riemastuttavaan ikään, jossa kaikki on ihan sama, mikään ei kiinnosta, kaikki on keskimäärin huonosti ja sanottavan saa oikeasti nyhtää keskiaikaisten kidutusvälineiden avustuksella.



 Syy yksi. Minä. Kyllä. Kuvassa sekä Pikkuveljen, että Pikkuisen siskon huulet ja ikenet ovat epäluonnollisen punaiset. Johtuu eräästä aivoja jäädyttävästä juomasta. Vaikka Pienen siskon teini-ikä on virallisesti mennyt jo hiukan jälkeen Kekkosen päätettyä presidenttiuransa, olen edelleen valmis kaikkeen hölmöön ja osaan myös kiukutella turvallisessa ympäristössä.  Minusta on lisäksi tullut melko laiskanpulskea - en jaksa hurjaa yöelämää ja ilta ysin jälkeen ajattelen lähinnä pehmeää sänkyä. 



Syy kaksi. Pikkuveli. Tuosta teini-ikäisestä honkkelosta, joka on alkanut ryöstää kaikki vanhat liikuntavarusteeni on kehittynyt sen verran mielenkiintoinen olento, että on ihan hauska yrittää selvittää sen olemusta. Lisäksi tämä urheilullinen poika jaksaa kiivetä nurisematta yhdelle jos toiselle kukkulalle ja maisemapaikalle. Hän ei vaadi pitkiä krapulasta toipumisia tai geneerisiä yöklubivierailuja. Mielenkiintoisen pubin voi tämänkin kanssa (ennen iltaa) käydä katsastamassa. Hän näyttää myös kuvissa tasn yhtä hölmöltä kuin minäkin (jos ei hyviä, niin tasapainoisia reissukuvia).



Syy kolme. Me. Pikkuinen sisko pitää aikas paljon tuosta Pikkuveljestä. Olemme molemmet yhä säilyttäneet melko avoimen kiinnostuksen ympäröivään maailmaan. Yhteisen rehoittavan hiustyylin lisäksi meillä on paljon muutakin yhteistä. Pidämme huvipuistoista, hassuista nippelitiedoista, historiasta (siis niistä erityisen mehukkaista kohdista), jäätelöstä, tyhmistä peleistä, huimista maisemista... On paljon mikä kiinnostaisi Pikkuveljeä, muttei minua ja sama toisinpäin, mutta ajattelemalla mikä on yhteisesti kivaa täyttäisi hiukan pidemmänkin reissun toiminnalla.

Pikkuveljen voi turvallisesti ottaa reissuun, kun se ei vedä hernettä ...  ja vaikka vetäisisikin sisarussuhteet kestävät aika paljon.

Lisäksi olemme tasan yhtä aamuvirkkuja, kuten kuvasta näkyy. Nukumme hyvin junassa, autossa, lautalla, penkillä, hostellissa... 

En keksinyt kivaa reissua, johon sitten valkkailin matkakumppania. Silloin kesäisellä Hämeenkadulla keksin reissun Pikkuiselle siskolle ja Pikkuveljelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme ilopisia kommentitstasi. Pieni sisko freut sich für deine komment. Pikkuveli is happy about your comment.