Ja juna kulkee vaan, kulkee...

Ja juna kulkee vaan, kulkee...

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Europa park : hurjat laitteet

En todellakaan ole samaa mieltä kuin Pikkuinen sisko, mitä hyviin laitteisiin tulee joten taidan kertoa laitteista vähän itse.

Silverstar: Oli oikeasti hurja laite ja yksi parhaista, muttei silti ihan paras. Tästä voi tietenkin olla montaa mieltä, mutta se onkin vain oma mielipiteeni. EuropaParkissa oli 4 laitetta jotka olivat hurjuus mittareissa samaa luokkaa ja kaukana muista laitteista. Silverstaarin paras kohta oli aivan selvästi alku jonka jälkeen se vain jatkui. Radalla oli pituutta 2 km joten se oli aika pitkä. Ylivoimaisesti alultaan lujavauhtisin laite.

Bluefire: Bluefire oli hyvin nopea, vaikka matka kesti pitkään. Siinä oli turvakaari,jossa oli sykemittari, joka näytti lukemaa sykkeestä. Ja lukemahan nousi korkealle ja oli siellä koko matkan ajan. Bluefire on varmaan suosituin laite koko EuropaParkissa ja sen huomaa, sillä jonot ovat tähtitieteelliset. Mutta kannattaa siihen silti edes kerran jonottaa. Sillä jos joku vuoristorata säikäyttää kiihtyvyydellä ja nopeudella niin se on Bluefire.

Wodan: EuropaParkin puuvuoristorata ei ole lähellekkään niin löysä kuin Linnanmäen Vanha vuoristorata. Se myös menee lujempaa kuin Särkänniemen Tornado. Ja jonotus alue on myös hienompi kuin missään muualla. Joten jos yksi EuropaParkin laite täytyy nimetä parhaaksi niin tässä on ykkös-ehdokas. Vuoristoradan jonotustilat on tehty Islannin jumalten tyyliin. Se kilpailee hienoudessaan koko muun puiston kanssa ja voittaa suurimman osan muista rakennuksista. Ja sitten on vielä se vuoristo rata. En tiedä  onko koko EuropaParkissa mitään niin pelottavaa. Kauhutalo oli ilta satu verrattuna siihen.

Eurosat: Jonoa oli näistä neljästä kaikkein vähiten ja pääsimme laitteeseen alle puolessa tunnissa. Istuimme vaunuun ja vaunu lähti. Kun aloimme nousta tuli pilkko pimeää. Sitten alkoi kulua lähtölaskentaa ja, kun se oli menyt nollaan, vaunu lähti. Vuoristorata ei olisi ollut hurja päivän valossa, mutta pimeässä se oli aika hurja. Se oli silti huonoin laite näistä neljästä laitteesta.

Siinä oli EuropaParkin hurjimmat laitteet, vaikka ei niihin koko aikaa kannata tuhlata. Kannatta käydä katsomassa monipuolisesti esityksiä ja lasten laitteita. Ei sitä tiedä mikä niistä yllättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme ilopisia kommentitstasi. Pieni sisko freut sich für deine komment. Pikkuveli is happy about your comment.