Ja juna kulkee vaan, kulkee...

Ja juna kulkee vaan, kulkee...

torstai 23. heinäkuuta 2015

Taula ja idiootti Kööpenhaminassa

Ja kyseessä ei siis ole viittaus Pikkuiseen siskoon ja Pikkuveljeen, vaan ihan vain Pikkuiseen siskoon, joka kovasta yrityksetä huolimatta täyttää molemmat määreet. Pikkuinen sisko nimittäin mokasi. Eikä vain mokannut, vaan mokasi tyhmästi.

Olemme olleet nyt kaksi kokonaista päivää Kööpenhaminassa. Ensimmäinen päivä meni hilluessa Tivolissa, joka oli kallis, mutta ihan hieno. Ainakin jos tykkää tunnelmoida. Huvipuistolaitteiden takia sinne ei kannata mennä. Toki muutama hurja ja muutama lapsiystävällinen, mutta aika vähän. Eväät olisi ehdottomasti kannattanut ottaa mukaan, mutta eihän tuo ylimääräinen rahanmeno haitanne, kun Pikkuinen sisko mokasi ja rahaa jää säästöön 100€ vähintään.

Nimittäin vietimme tänään rauhallista lepopäivää käveleskelyn merkeissä ja huomenna piti suorittaa kiva, mutta raskaamman puoleinen päiväretki Legolandiin. Yksi reissun kohokohta, kun perheen muut ovat siellä jo käyneet ja vain me pahnan pohjimmaiset olemme jääneet paitsi. Mutta pitihän siinä olla se mutta. Kun on tällainen taula ei muista olevansa idiootti ja kun on tällainen idiootti ei tajua, että taulan piti tarkistaa asiat aina useaan otteeseen. Ainakin ne tärkeimmät. Nimittäin. Reilikortin viimeinen käyttöpäivä oli tänään. Ja tulisi melkein halvemmaksi lentää Legolandiin Suomesta, kuin mennä täälä omakustanteisesti julkisilla.

Että semmoista. Huomenna on siis varaa vuokrata vaikka pyörät, mutta, minne hemskuttiin niillä sitten mentäisiin, on vielä auki. 290 km Billundiin taitaa olla turhan pitkä matka? Onneksi Pikkuveli jaksaa olla urhea, kun huomasi, että jotakuta ketuttaa jo valmiiksi ihan omasta takaa...

1 kommentti:

  1. Hienoa, että jää seuraavallekin matkalle jotain näkemistä. Suomen ihana sadekesä odottaa :)

    VastaaPoista

Olemme ilopisia kommentitstasi. Pieni sisko freut sich für deine komment. Pikkuveli is happy about your comment.